وردپرس . سیستم مدیریت محتوای رایگان (CMS) است که همه چیز را از سایت طرفداران مورد علاقه شما گرفته تا حضور آنلاین CNN تأمین می کند. در حقیقت ، WordPress.org ، وب سایتی که این نرم افزار سورس باز را در خود جای داده است، طبق آمار جهانی که وردپرس بیش از 32 درصد سایتهای موجود در شبکه جهانی وب را تأمین می کند. این تعداد زیادی از افراد و مشاغل دارای وب سایت های دارای وردپرس هستند. هرچه اطلاعات بیشتری در مورد وردپرس داشته باشید ، قابل درک تر است.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قابل انعطاف قابل ملاحظه ای است که دارای مضامین و افزونه های زیادی است (برای جزئیات بیشتر در مورد این موارد) به منظور ارتقا تجربیات جلویی و انتهایی. هیچ برنامه نویسی مورد نیاز نیست ، مگر اینکه یک ویژگی یا طرح وب سایت کاملاً سفارشی را بخواهید. در نتیجه ، ساخت یک وب سایت دارای وردپرس کار چندان دشواری نیست. هنوز هم افرادی که با روند کار آشنایی ندارند ممکن است به یک راهنما احتیاج داشته باشند. دراز کن ، دستهایم را بگیر. به من اجازه دهید راهنمای شما در این سفر تولید محتوا باشم.

WordPress.Org یا WordPress.Com

بیایید با برخی از زمینه ها شروع کنیم. WordPress.org محلی برای بارگیری CMS و همچنین قالب ها و افزونه ها است. WordPress.org از شما دعوت می کند تا با نصب وردپرس خود را به میزبان های شخص ثالث مانند Bluehost ، DreamHost و SiteGround متصل کنید ، زیرا این بسته های میزبانی وب را تأمین نمی کند. اگر تصمیم دارید این مسیر خود میزبان را طی کنید ، توجه داشته باشید که بسیاری از خدمات میزبانی وب عالی و شخص ثالث وجود دارد که برنامه های قوی و انعطاف پذیر با زیر 10 دلار در ماه را ارائه می دهند. برخی از این خدمات دارای برنامه های اختصاصی میزبانی وردپرس نیز هستند. نصب خودکار وردپرس به شما امکان می دهد تقریباً هر تم یا افزونه مورد نظر خود را نصب کنید.

مهم است که علاوه بر WordPress.org ، WordPress.com نیز وجود دارد و اینکه این دو یک چیز نیستند. مورد دوم یک بستر وبلاگ نویسی متعلق به Automattic است ، شرکتی با بنیانگذار Matt Mullenweg ، یکی از بزرگترین توسعه دهندگان وردپرس. WordPress.com از لحاظ ارائه خدمات میزبانی رایگان و پولی با WordPress.org متفاوت است. با این وجود محدودیت های چند جانبه ای دارد. به عنوان مثال ، هیچ یک از پیشنهادات WordPress.com به شما اجازه نمی دهد از Secure Shell (SSH) برای دسترسی به سرور یا File Transfer Protocol (FTP) برای دستکاری کد استفاده کنید. می توانید این کار را با WordPress.org انجام دهید ، زیرا لازم است از آن با یک میزبان شخص ثالث استفاده کنید. و تنها برنامه سطح بالای WordPress.com به شما امکان می دهد افزونه های شخص ثالث را نصب کنید. شروع کار با WordPress.com احتمالاً کمی راحت تر است ، اما اگر مسیر خود میزبانی را طی کنید ، کنترل بسیار بیشتری بر سایت خود دارید و این همان چیزی است که من توصیه می کنم.

طراحی سایت آگهی ارزان وردپرس ,wordpress ,سایت ,میزبانی ,مورد ,دارای ,استفاده کنید ,سایت آگهی ,وجود دارد ,داشته باشید ,مدیریت محتوای ,سیستم مدیریت محتوای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش ابتدائی تخفیفان طراحی سایت من فکر می کنم حرف های مهندس سرماسان رستوران روزای جوونی